Finansiering af bilHos TF Auto Handel har vi et stærkt samarbejde med 4 af landets førende finansieringsselskaber. På den måde kan vi tilbyde finansiering af dit næste bilkøb til markedets bedste vilkår, og til en rente der er lavere end bankens.

Vi kan i et tæt samarbejde med vores finansieringspartnere AL Finans og Accept Auto tilbyde gode, fleksible og konkurrencedygtige bilfinansieringsløsninger, og altid med udgangspunkt i vores kunders behov.

Vi kan i samarbejde med AL Finans og Accept Auto tilbyde følgende bilfinansieringsløsninger:

 


Købekontrakt - Billån med 20% udbetaling.

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ønsker at lægge en udbetaling.

Kan oprettes for biler med en udsalgspris over kr. 45.000,-.

Ved oprettelse af en Købekontrakt skal du som låntager give en udbetaling på 20% af bilens købspris inkl. levering- omkostninger. Denne udbetaling skal dog som minimum repræsentere kr. 20.000,-. En evt. gældsfri byttebil vil alt efter pris, kunne dække udbetalingen helt eller delvist.

Som udgangspunkt kan en Købekontrakt løbe over 7 år, men du skal være opmærksom på at bilens alder, som en hovedregel, ikke må overstige 8 år ved kontraktens indgåelse, og ikke må overstige 12 år ved kontraktens udløb.

Hvis ovenstående krav er overholdt, kan vi under normale omstændigheder behandle og bevilge din låneansøgning
indenfor ganske få minutter.

Dokumentation i form af lønsedler og årsopgørelser er ikke nødvendig ved ansøgning om Købekontrakt. Det er et krav at låntager har kørekort, og ikke er registreret i RKI.

 


Billån uden udbetaling.

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge en udbetaling.

Det er et krav at låntager har kørekort, og ikke er registreret i RKI.

UNDER OPDATERING (15.01.2019)

Hvis lånet på bilen du kigger på er billigere end kr. 50.000 eller ikke kan være tilbagebetalt før bilen er 15 år, kan vi tilbyde dig at låne pengene hos IKANO Bank. Du kan læse mere om dette HER

 


 

 

 

 


 


Al _finans -log

  


 

 

   

 

         

 

 

 

 

 

 

 

TF Auto ApS • Søndergade 1-3 / Møllevej 2 • 2791 Dragør • Tlf.: 32 53 37 95
bilinfo