Finansiering af bilHos TF Auto Handel har vi et stærkt samarbejde med 4 af landets førende finansieringsselskaber. På den måde kan vi tilbyde finansiering af dit næste bilkøb til markedets bedste vilkår, og til en rente der er lavere end bankens.

Vi kan i et tæt samarbejde med vores primære finansieringspartner Santander Consumer Bank tilbyde gode, fleksible og konkurrencedygtige bilfinansieringsløsninger, og altid med udgangspunkt i vores kunders behov.

Vi kan i samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyde følgende bilfinansieringsløsninger:

 


Købekontrakt - Billån med 20% udbetaling.

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ønsker at lægge en udbetaling.

Kan oprettes for biler med en udsalgspris over kr. 45.000,-.

Ved oprettelse af en Købekontrakt skal du som låntager give en udbetaling på 20% af bilens købspris inkl. levering- omkostninger. Denne udbetaling skal dog som minimum repræsentere kr. 20.000,-. En evt. gældsfri byttebil vil alt efter pris, kunne dække udbetalingen helt eller delvist.

Som udgangspunkt kan en Købekontrakt løbe over 7 år, men du skal være opmærksom på at bilens alder, som en hovedregel, ikke må overstige 8 år ved kontraktens indgåelse, og ikke må overstige 12 år ved kontraktens udløb.

Hvis ovenstående krav er overholdt, kan vi under normale omstændigheder behandle og bevilge din låneansøgning
indenfor ganske få minutter.

Dokumentation i form af lønsedler og årsopgørelser er ikke nødvendig ved ansøgning om Købekontrakt. Det er et krav at låntager har kørekort, og ikke er registreret i RKI.

Ved valg af dette produkt har du muilghed for at tilkøbe SAFE afdragssikring - læs mere om SAFE ved at klikke HER eller klikke på linket til højre →

 


Blancolån - Billån uden udbetaling.

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge en udbetaling.

Kan oprettes for alle biler med en udsalgspris over kr. 50.000,-.

Ved oprettelse af Blancolån er der intet krav om udbetaling.

Som udgangspunkt kan et Blancolån løbe over 8 år. Der er ingen krav til bilens alder ved kontraktens indgåelse, men du skal være opmærksom på at bilens alder, som en hovedregel ikke må overstige 15 år ved kontraktens udløb. Hvis der er tale om en ældre specialbil, kan der i nogle tilfælde afviges fra denne regel.

Det er et krav, at du ved oprettelse af et Blancolån har en fast indtægt/fast job.

Ved ansøgning om Blancolån vil du modtage et link, hvorfra du, ved godkendelse med NEM-ID, kan give Santander Consumer Bank adgang til de relevante oplysninger i din skattemappe. Alternativt kan du ved ansøgning medbringe dine 3 sidste lønsedler og din sidste årsopgørelse fra SKAT.

I det tilfælde du har en andelslejlighed, skal du medbringe andelsboligforeningens sidste referat af generalforsamling, hvoraf andelskronens værdi skal fremgå.

Det er et krav at låntager har kørekort, og ikke er registreret i RKI.

Ved valg af dette produkt har du muilghed for at tilkøbe SAFE afdragssikring - læs mere om SAFE ved at klikke HER eller klikke på linket til højre →

Hvis lånet på bilen du kigger på er billigere end kr. 50.000 eller ikke kan være tilbagebetalt før bilen er 15 år, kan vi tilbyde dig at låne pengene hos IKANO Bank. Du kan læse mere om dette HER

 


 

 

 

 Ny -Santander -gif (2)

 

 

   

Safe M Udbetaling

                  LÆS MERE OM SAFE HER

   

Safe U Udbetaling 

                 LÆS MERE OM SAFE HER

 

 

 

 

 

 

TF Auto ApS • Søndergade 1-3 / Møllevej 2 • 2791 Dragør • Tlf.: 32 53 37 95
bilinfo